Nyugdíjasok Weboldala


A tartalomhoz

Főmenü:


3. hírlevél

2014 Archiv > Hírlevél '14.

FELJEGYZÉS


a 2014. augusztus 30-i Megyei Nyugdíjas Családi Egészségügyi és Sportnapról


A Békés Megyei nyugdíjas Szervezetek Szövetsége 2014. augusztus 30-án tartotta meg Békéscsabán a Center Sportközpontban a Megyei Nyugdíjas szervezetek részére a 2014. májusban rossz idő miatt elmaradt Családi Egészségügyi és Sportnapot.

A rendezvényen mintegy 200 fő vett részt, köztük a nagyik mellett számos unoka is, akik részére külön is volt szervezve játékos sportverseny, de volt közös is a nagyikkal.

A sportok közül nagy sikere volt a kapura rúgásnak, kosárra dobásnak, lengőtekének és a talicskatolásnak. A versenyszámok közben ANTSZ szervezésében és a megyei vöröskereszt szervezésében különböző egészségügyi szűréseken vehettek részt az erre vállalkozók.

Egyesületünket 10 fő képviselte ezen a rendezvényen, melyen csodálatos időt fogtunk ki. Remekül szórakoztunk, részt vettünk valamennyi versenyszámban. Közben volt lehetőség a nyugdíjas egyesületek kultúrcsoportjainak műsorát is megtekinteni, meghallgatni.

Az eredmény hirdetéskor óriási meglepetésre Egyesületünktől:

I. helyezést ért ela kapura rúgás versenyszámban Zsurka János.
I. helyezést ért ellengőteke versenyszámban Bikádi Antal.
I. helyezést ért ela talicskatolás versenyszámban a Zsurka házaspár.Ismét egy nagyszerű, felejthetetlen napot töltöttünk el együtt.

Orosháza, 2014. szeptember 2.

Hortobágyi Zoltán
Egyesület Elnöke
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe