Nyugdíjasok Weboldala


A tartalomhoz

Főmenü:


4. Hírlevél

2015 Archiv > Hírlevél '15.

Találkozás a magyarkanizsai nyugdíjas rendőrökkel


A Rendőr és Határőr Nyugdíjas Szervezetek Országos Szövetsége évek óta korrekt, tartalmas kapcsolatot tart együttműködés keretén belül a Szerb Belügyi Nyugdíjas Szervezetek Szövetségével.

Ezen együttműködés kapcsán a szerbiai Magyarkanizsai Nyugdíjas Rendőr Egyesület megkereste egyesületünket az együttműködés felvétele, kialakítása érdekében.

Az előkészületek kapcsán a Magyarkanizsai Egyesület elnöksége (4 fő) 2015. július 11-én részt vett Csanádapácán az Orosházi JárásiNyugdíjas Szervezetek Egyesületének Kulturális Fesztiválján.

2015. július 30-
án Magyarkanizsán a helyi nyugdíjas Rendőr Egyesület szervezett egy nagyszabású regionális családi és sportnapot melyre a Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesületének elnökségi tagjait is meghívta a Csongrád MegyeiNyugdíjas Rendőr Egyesület mellett.

A találkozón az Elnökség 4 tagja vett részt Hortobágyi Zoltán elnök vezetésével, ahol kitűnő hangulatban töltöttük el a napot.

A sport és az ismerkedés mellett,
szóba kerültek a két Egyesület közti együttműködés konkrét tartalmi elemei, és azt a döntést hoztuk közösen, hogy 2015. augusztus hónapban írásban kidolgozzuk az együttműködés konkrét formáját és tartalmát, melyet 2015. szeptember 5-én Szegeden a hallé főző verseny napján fogunk aláírni. Ezen a rendezvényen a Csongrád Megyei Nyugdíjas Rendőr Egyesület meghívására veszünk részt.


Orosháza 2015. augusztus 4.

Hortobágyi Zoltán
Egyesület Elnöke


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe