Nyugdíjasok Weboldala


A tartalomhoz

Főmenü:


6. hírlevél

2014 Archiv > Hírlevél '14.

Feljegyzés a 2014. november 8-i születésnapi rendezvényről


Már lassan hagyománnyá válik, hogy az Egyesületünk azon tagjait, akiknek kerek születésnapjuk van az adott évben, illetve félévben, azokat az egyesület vendégül látja és egy baráti rendezvény keretén belül köszönti.

Ez történt most is, november 8-án, Gyopároson a volt HŐR pihenőházban, ahol a 2014. II. félévi kerek születésnapos tagokat köszöntöttük mintegy 14 főt, akik hozzátartozóik, barátaik kíséretében jelentek meg gyopároson, ahol már várta őket Fejes Sándor zenész kitűnő műsorszámával.

Az ünnepelteket Papp Imre - kulturális vezető - megnyitója után az Egyesület elnöke köszöntötte és adott át részükre ajándékokat.

Ezt követően folytatódott a baráti beszélgetés, zene és természetesen a tánc. Olyan jó kedv és hangulat alakult ki, hogy a résztvevők alig tudták abbahagyni a felszolgált finom ebéd ellenére is.
Természetesen ezen a jó hangú és táncos lábú nyugdíjasok, alig várták az ebéd végét, hogy újra a táncparkettre léphessenek.

Fergeteges hangulat alakult ki, mely a késő délutáni órákig tartott. A honlapon található felvételek bizonyítják ezt a tényt, meg azt is, hogy: "Öreg ember, nem vénember!!!"

Isten éltesse az ünnepelteket!


Orosháza, 2014. november 10.

Hortobágyi Zoltán ny. hőr. alez.
Egyesület ElnökeVissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe