Nyugdíjasok Weboldala


A tartalomhoz

Főmenü:


Adó 1%

2017 Archiv > Hírlevél '17.

Tisztelt Hölgyem, Uram!

Ismét elérkezett az adóbevallások ideje, amikor lehetősége van az adózóknak, hogy befizetendő adójuk 1+1%-a annak a szervezetnek a működését segítse elő, amelyet arra érdemesnek talál. Szeretnénk bemutatni Egyesületünket, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy talán az idei évben minket talál arra méltónak, hogy tevékenységünket támogassa.

A Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesülete 1992-ben alakult és azóta folyamatosan működik, 2010. évben pedig közhasznú minősítést kapott. Az Egyesület célja: Fenntartani és erősíteni tagjai körében a határőr hagyományok ápolását. Az Egyesületi tagok életkörülményeinek, létbiztonságának, egészségügyi és szociális helyzetének figyelemmel kísérése, indokolt esetben azok lehetőség szerinti javításának kezdeményezése. Közéleti tevékenységének, egyesületi aktivitásának, együvé tartozásának erősítése. A tagság hatékonyabb érdekképviseletének érvényesítése, az államigazgatási szervek, a rendőrség, valamint más társadalmi intézmények felé.

A fenti célok és feladatok elérése érdekében több rendezvény megszervezésére kerül sor, melyen tagságunk aktívan vesz részt. A saját rendezvényeken kívül központi szervezésű rendezvényeken való részvétel is jellemző, valamint társ nyugdíjas szervetek rendezvényeire is meghívást kapunk. A rendezvények különböző célok megvalósítása érdekében kerülnek megrendezésre, ilyen például a hagyományok őrzése, megemlékezések, kapcsolattartás a korosztályok között, az egészség megőrzése, környezetünk védelme, szórakozás, sport tevékenység, az emberek közötti kapcsolatok ápolása, szorosabbá tétele, szolidalitás a betegekkel, a nehéz helyzetben élőkkel.

Reméljük felkeltettük figyelmüket Egyesületünk céljaira, tevékenységére és munkánkat érdemesnek találják arra, hogy támogassák szervezetünket Személyi Jövedelemadójuk 1%-ával, illetve adományokkal. Így az Önök jóvoltából színvonalasabbá tudjuk tenni tevékenységünket, valamint támogatni tudjuk az arra rászorulókat.

Adataink:
Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesülete
5900 Orosháza, Gyopárosi út 1.
Adószám: 18383939-1-04
Számlaszám:53300036-11038054
Gádorosi Takarékszövetkezet

Támogatását előre is nagy tisztelettel köszönjük, és munkájukban sok sikert, családi életükben boldogságot, valamint nagyon jó egészséget kívánunk!

Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesületének
Vezetősége és Tagsága


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe