Nyugdíjasok Weboldala


A tartalomhoz

ADÓ 1 + 1 százalék

Közösségi


Tisztelt Hölgyem / Uram!


Ismét elérkezett az adóbevallások ideje, amikor lehetősége van az adózóknak, hogy befizetendő adójuk 1 + 1 %-a annak a szervezetnek a működését segítse elő, amelyet arra érdemesnek talál. Szeretnénk bemutatni Egyesületünket, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy talán az idei évben minket talál arra méltónak, hogy tevékenységünket támogassa.

A Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesülete 1992.-ben alakult és is azóta folyamatosan működik, 2010. évben pedig közhasznú minősítést kapott.

Az Egyesület célja:

Fenntartani és erősíteni tagjai körében a határőr hagyományok ápolását. Egyesületi tagok életkörülményeinek, létbiztonságának, egészségügyi és szociális helyzetének figyelemmel kísérése, indokolt esetben azok lehetőség szerinti javításának kezdeményezése. özéleti tevékenységének, egyesületi aktivitásának, együvé tartozásának erősítése. tagság hatékonyabb érdekképviseletének érvényesítése, az államigazgatási szervek, a rendőrség, valamint más társadalmi intézmények felé.

A fenti célok és feladatok elérése érdekében több rendezvény megszervezésére kerül sor, melyen tagságunk aktívan vesz részt. A saját rendezvényeken kívül központi szervezésű rendezvényeken való részvétel is jellemző, valamint társ nyugdíjas szervetek rendezvényeire is meghívást kapunk. A rendezvények különböző célok megvalósítása érdekében kerülnek megrendezésre, ilyen például a hagyományok őrzése, megemlékezések, kapcsolattartás a korosztályok között, az egészség megőrzése, környezetünk védelme, szórakozás, sport tevékenység, az emberek közötti kapcsolatok ápolása, szorosabbá tétele, szolidalitás a betegekkel, a nehéz helyzetben élőkkel.

Reméljük felkeltettük figyelmét Egyesületünk céljaira, tevékenységére és munkánkat érdemesnek találja arra, hogy támogassa szervezetünket Személyi Jövedelemadója 1%-ával, illetve adományokkal. így az Ön jóvoltából színvonalasabbá tudjuk tenni tevékenységünket, valamint támogatni tudjuk az arra rászorulókat.

Adataink:
Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesülete 5900 Orosháza, Gyopárosi út 1.
Adószám: 18383939-1-04 Számlaszám:53300036-11038054
Takarékbank Zrt.

Támogatását előre is nagy tisztelettel köszönjük, és munkájához sok sikert, családi életében boldogságot, valamint nagyon jó egészséget kívánunk!

Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesületének Vezetősége és Tagsága nevében


Tisztelettel:

Hortobágyi Zoltán ny. r. ezredes
ElnökVissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe