HATÁRŐR NYUGDÍJASOK OROSHÁZI EGYESÜLETE

A tartalomból:  Honlap --- köszöntő, kezdőlapRólunk --- az Egyesület történeteKapcsolat --- üzenetküldési lehetőség a VezetőségnekAlapszabály --- az Egyesület AlapszabályaHatározatok --- vezetőségi, kibővített vezetőségi, közgyűlésiBeszámolók --- közhasznúsági, pénzügyi, adó 1%Galéria --- képes beszámolók az Egyesület éves tevékenységérőlKegyeleti --- Megemlékezés a tagtársaknak (Csak aktualitáskor jelenik meg!)Emlékek --- határőr emlékek, hagyományok, tradíciókMeghívó! --- programajánló (Csak aktualitás esetén jelenik meg!)

Orosháza booked.net
+18°C
Tartalomhoz ugrás

Békéssámson

Galéria
Aranyeső Nyugdíjas Egyesület
Újkenyér-szentelő Ünnepe
(Képes beszámoló.)

2021. augusztus 14-én, szombaton 09:00 órától vette kezdetét a békéssámsoni Aranyeső Nyugdíjas Egyesület Újkenyér-szentelő Ünnepe, melyre több egyesület mellett a Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesülete is meghívást kapott. Ezen rajtam kívül az egyesületünkből néhány tagunk is részt vett. Így meghívott vendégként tudok beszámolni az eseményről:

Az ünnepséget megnyitotta Kovács Sándorné Erzsike, az Aranyeső Nyugdíjas Egyesület Elnöke, aki szeretettel és tisztelettel köszöntötte, üdvözölte a megjelent 130 főt, azaz a régió közel húsz nyugdíjas egyesületeinek, szervezeteinek, csoportjainak vezetőit és tagjait. Köszöntőjét egy nagyon szép vers /A Nyár/ szavalásával fejezte be és egyben átadta a szót Krizsán György - a Békés Megyei Nyugdíjas Egyesületek Szövetsége Alelnöke, és a Gerendási Nyugdíjas Egyesület Elnöke - részére. Alelnök úr szívélyes köszöntője után egy szép csokor virággal köszöntötte Elnökasszonyt. A köszöntők elhangzása után a Mezőkovácsházi Nyugdíjas Egyesület egy tagja, Máté Lászlóné Magdika énekelt el néhány közismert népdalt a jelenlévőknek.
Az ünnep ezzel kezdetét vette, melyen szintén részt vett Gabnai István az Orosházi Járás Nyugdíjas Szervezeteinek Egyesülete Elnöke, valamint Békéssámson Nagyközség Önkormányzata képviseletében Horváth Zoltán Alpolgármester úr és családja.
Az egész napos jó hangulatról a Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesületének szintén meghívott tagja, Kovács Levente nyá.r.őrgy. gondoskodott. A délelőtt kötetlen beszélgetéssel, élménybeszámolókkal, ismerkedéssel, ünnepléssel, tánccal telt. A jó ízű és bőséges ebéd elfogyasztása után ismét táncra perdült a vendégsereg, majd megkezdődött a hagyománnyá váló tombola sorsolás is, melyen számos értékes nyeremény kisorsolására került sor. A tombolahúzást megint csak tánc követte, majd a délután derekára érve a megjelent vendégek élményekkel telve, lassan hazaindultak.
Békéssámson, 2021. 08. 14.
Az összeállítást készítette:: Kovács Levente nyá.r.őrgy. webadminisztrátor

Az itt látható galéria képei letölthetők a Drive meghajtóról, ha az alábbi linkre kattint:
A videók minősége eltér a megszokottól, ezért elnézést kérek, ha nem vagy rosszul jelenik meg, esetleg akadozik.
Készítette:
Minden jog fenntartva!

Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesülete
5900 Orosháza, Gyopárosi u. 1.
Telefon:  68/510-220/82-25
Email.: hor.nyugd.egy.ohaza@citromail.hu     
Elindultunk:
Weboldalunk 11 éves!

Vissza a tartalomhoz