Nyugdíjasok Weboldala


A tartalomhoz

Évértékelés

Galéria


A Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesülete 2019. február 09-én az Orosháza-Gyopáros Napsugár Hotel különtermében tartotta a 2018 évet értékelő és a 2019 év feladatát meghatározó Közgyűlését, melyen 124 fő vett részt.


Meghívott vendégként és az Egyesület tagjaként részt vett Dr. Polyák Zsolt r. dandártábornok a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vezetője, Szabó Gáborné r. alezredes a Humánigazgatási Szolgálat Vezető-helyettese, valamint a társ nyugdíjas egyesületek elnökei.

Hortobágyi Zoltán nyá.r.ezredes az Egyesület elnöke éves beszámolójában elmondta, hogy a munkatervben szereplő feladatokat maradéktalanul, jó szintet végrehajtották. A rendezvények, amelyből 12 saját szervezésű volt színvonala növekedett. Határőr hagyományok ápolását mindig szem előtt tartva szervezték, rendezték ezeket a programokat. A kirándulásaikat pedig a történelmi hagyományok megismerésére is fordították külföldön, belföldön egyaránt.

Ami a 2019. év célkitűzéseit illeti, továbbra is a rendezvények színvonalának szinten tartását vagy növelését, határőr történelmi hagyományok ápolása és a társ nyugdíjas szervezetekkel való együttműködés erősítése a cél, hangsúlyozta az Egyesület elnöke.

Dr Polyák Zsolt r.ddtb. Főkapitány hozzászólásában méltatta az Egyesületet tevékenységét és a Rendőrséggel való együttműködést, annál is inkább mivel Ő személyesen is részt vett több rendezvényen.

A Közgyűlés elfogadta az Egyesület 2019. évi Munkatervét, valamint a költségvetési tervét.

Ezt követően Főkapitány Úr elismeréseket adott át az Egyesület tagjainak:

Zsurka Jánosné ny. hőr. kormánytisztviselőnek, Czakó Béla ny. hőr. alezredesnek, Ungi András ny. hőr. alezredesnek és Ködmön István ny. hőr. századosnak.

A 70. születésnapjuk alkalmából emléktárgyat adományozott Papp Imre ny. hőr. alezredes és Kiss László ny. hőr. alezredesnek.

Az Egyesület elnöke ugyancsak elismerésben részesített több kiemelkedő munkát végző tagot, így Szász Istvánné, Pusztai Mihályné, Koczka Ferenc ny. hőr. ftzls.-t és Kovács Zoltán ny. hőr. őrnagyot.

A rendezvény egy finom ebéd elfogyasztásával zárult.


Orosháza, 2019. február 11.
Hortobágyi Zoltán ny. r. ezredes
Egyesület ElnökeVissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe