Nyugdíjasok Weboldala


A tartalomhoz

Főmenü:


Határon túli...

2016 Archiv > Hírlevél '16.

Határon túli kapcsolatok - Feljegyzés


Festői környezetben Horgoson egy vadászház különtermében került sor 2016. május 13-án a Vajdasági Magyarkanizsa város Nyugdíjas Rendőr Egyesületének nagyszabású rendezvényére, melyre a Csongrád megyei Nyugdíjas Rendőr Egyesület mellett meghívást kapott a Határőr Nyugdíjasok orosházi Egyesülete is. A Csongrád menyei Nyugdíjas Egyesület már több éve kötött a Vajdasági Nyugdíjas Egyesülettel együttműködési megállapodást, a Határőr Egyesület csupán féléve.

A Vajdaságiak most ünnepelték a Rendőrség Napját, és ebből az alkalomból meghívtak bennünket is. A Csongrád megyeiek csoportját Madarász Mihály nyá.r.ezredes, Egyesület Elnöke, a Határőrök csoportját Hortobágyi Zoltán nyá.r.ezredes Egyesület Elnöke vezette.
A szívélyes fogadtatás, és az ünnepi köszöntő után a fő szerep a baráti beszélgetésé, a zenéé, és a táncé volt.

A vidám hangulatot csak az ebéd feltálalása szakította meg, de csak egy rövid időre, majd folytatódott a szórakozás.
A zene kitűnő hangjára, mely felváltva volt magyar nóta és szerb nóta, valamint tánczene, amelyre csakhamar mindenki táncra kerekedett, illetve nótázott.

Közben folyt a baráti beszélgetés, élmények felelevenítése, családi kapcsolatok szövődése.
Kitűnő hangulat, nagyszerű előkészítés, szervezés, fimon ebéd, és még jobb zene, tánc barátság jellemezte ezt a napot, amely a késő délutáni órákig tartott.

A csoport fényképeken az Egyesületek elnökei, alelnökei és elnökségi tagjai láthatók.

Orosháza, 2016.május 16

Hortobágyi Zoltán
Egyesület ElnökeVissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe