HATÁRŐR NYUGDÍJASOK OROSHÁZI EGYESÜLETE

A tartalomból:  Honlap --- köszöntő, kezdőlapRólunk --- az Egyesület történeteKapcsolat --- üzenetküldési lehetőség a VezetőségnekAlapszabály --- az Egyesület AlapszabályaHatározatok --- vezetőségi, kibővített vezetőségi, közgyűlésiBeszámolók --- közhasznúsági, pénzügyi, adó 1%Galéria --- képes beszámolók az Egyesület éves tevékenységérőlKegyeleti --- Megemlékezés a tagtársaknak (Csak aktualitáskor jelenik meg!)Emlékek --- határőr emlékek, hagyományok, tradíciókMeghívó! --- programajánló (Csak aktualitás esetén jelenik meg!)

Orosháza booked.net
+18°C
Tartalomhoz ugrás

Híreink

Egyesületünk friss hírei

Sajnos a járvány az utóbbi időben sem csökkent, tisztulni látszik az egész. Egyesületünk Elnöksége április hónapban sem lazsált, hanem a körülményeknek megfelelően dolgozott.
Folyamatos kapcsolatot tartott a csoportvezetőkkel, akik napra kész információt tudtak adni nekünk a tagok egészségügyi állapotáról, a beoltottságuk helyzetéről. Jelenleg tagjaink közül nem beteg senki, nincs a korházban senki.

Felvettük a kapcsolatot a Nagyatádi szállodával, pontosítottuk az új időpontot – június 15-18 – a programokat, valamint Szekeres Palival az autóbuszt. A szálloda semmilyen feltételt nem szabott a részvételhez (védettségi igazolvány), de ha a kormány elrendeli, akkor szükséges lesz. A kiránduláshoz a befizetések folyamatban vannak. Kunosné Magdika a megadott időpontban szedi a részvételi összeget a Töhötöm utcai Nyugdíjasházban.

Közben tudomásunkra jutott, hogy dr Polyák Zsolt r.ddtbk Urat május 1-vel Csongrád – Csanád megye élére helyezték. Elnökségünk csináltatott egy nagyon szép emléklapot, bekereteztette és egy Ilovszki Béláné csendélet festményével együtt adtuk át a Főkapitánynak és köszöntük meg a közel 9 év munkáját, mely során elősegítette Egyesületünk tevékenységét. Az új Főkapitánnyal még nem találkoztunk.

A Jelölő Bizottság is tevékenykedni kezdett, hiszen a közgyűlésre elő kell készíteni a személyügyi kérdéseket. Ugyan is a halálesetek miatt megüresedett a Fegyelmi – Etikai Bizottság Elnöki, valamint a Felügyelő Bizottság Elnöki hely. Megbeszéléseket folytatott Kiss László nyá.hőr.alezredessel, aki elvállalja a Fegyelmi Bizottság Elnöki posztot, és Jakab Lajos nyá.hőr.alezredessel aki a Felügyelő Bizottság Elnöki poszt várományosa. Egyenlőre, Elnökségi döntés ezekről a személyügyi kérdésekről még nem született.

Május hónapban várható:
- éves beszámoló közgyűlés
- május utolsó vasárnapján a Hősök Napi megemlékezés
- Kirándulási költségek befizetése

A Hírek eddig szóltak, reméljük, hogy mindenki egészséges.
Kívánok az Elnökség nevében mindenkinek nagyon jó egészséget és jó oltakozást.

Orosháza. 2021. április 27.                    Tisztelettel:

                                                                         Hortobágyi Zoltán
                                                                            nyá.r.ezredes
                                                                          Egyesület Elnöke

Készítette:
Minden jog fenntartva!

Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesülete
5900 Orosháza, Gyopárosi u. 1.
Telefon:  68/510-220/82-25
Email.: hor.nyugd.egy.ohaza@citromail.hu     
Elindultunk:
Weboldalunk 11 éves!

Vissza a tartalomhoz