Nyugdíjasok Weboldala


A tartalomhoz

Idösek Világnapja

Galéria

IDŐSEK NAPJÁT ÜNNEPELTÜK


A Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesülete 2019. november 09-én az Orosháza-Gyopáros Alföld Gyöngye étteremben tartotta az Idősek Napi ünnepségét, valamint a kerek születési évfordulós tagok köszöntését.

Az ünnepségen megjelent Dávid Zoltán Orosháza Város Polgármestere, Hudák Pál r. ezredes a Békés Megyei Rendőrfőkapitány rendészeti helyettese, Berczi László r. ezredes a Humánigazgatási Szolgálat vezetője.

Ludvig József levezető elnök megnyitója után Dávid Zoltán köszöntötte az Egyesület megjelent tagjait és méltatta az időskorúak szerepét Orosháza város életében.

Ezt követően ajándékokat adott át Zalai Mihály a Békés Megyei Önkormányzatok Közgyűlésének Elnökének nevében Verasztó István, Konczos Józsefné és Nemes Józsefné tagtársainknak, majd a saját nevében Bartyik Istvánné, Antali Györgyné és Magony Ferenc tagtársunknak.

Hudák Pál köszöntőjében az időskorúak társadalomban elfoglalt helyéről és szerepéről beszélt és külön megköszönte az Egyesület munkáját a megye életében.

Ezt követően Dr. Polyák Zsolt r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány nevében jutalmakat adott át Zipperer József, Kun Lajos, Papp Imre, Dr. Faludi János és Hortobágyiné Bubella Mária részére.

A Honvédelmi Miniszter Budapesten adta át a Honvéd Nyugdíjasok részére alapított "Aranykor Kitüntetés Bronz fokozatát" Nyitrai István ny. alezredesnek.

Az Egyesület Elnöke Orosházi Festők egy-egy alkotásával ismerte el kiemelkedő munkáját Horváth Kálmánné és Dimák János csoportvezetőknek.

Ezt követően a kerekévfordulós tagtársakat köszöntötte és kisebb ajándéktárgyakat adott át részükre.

Az ünnepi köszöntők és elismerések átadása után Horváth Andrea művésznő Kovács Levente tagtársunk közreműködésével énekszámokat adott elő, majd a "Harangozó" Táncegyüttes fergeteges műsorát élvezhettük.

A rendezvény szabad óráiban Kovács Levente tagtársunk szolgáltatta a talp alá való zenét.

Az összejövetel egy finom ebéd elfogyasztásával folytatódott, majd zene és tánc, valamint tombolahúzással zárult.

Orosháza, 2019. november 12.
Hortobágyi Zoltán ny. r. ezredes
Egyesület Elnöke

Az ünnepségen készült fotók:


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe