HATÁRŐR NYUGDÍJASOK OROSHÁZI EGYESÜLETE

A tartalomból:  Honlap --- köszöntő, kezdőlapRólunk --- az Egyesület történeteKapcsolat --- üzenetküldési lehetőség a VezetőségnekAlapszabály --- az Egyesület AlapszabályaHatározatok --- vezetőségi, kibővített vezetőségi, közgyűlésiBeszámolók --- közhasznúsági, pénzügyi, adó 1%Galéria --- képes beszámolók az Egyesület éves tevékenységérőlKegyeleti --- Megemlékezés a tagtársaknak (Csak aktualitáskor jelenik meg!)Emlékek --- határőr emlékek, hagyományok, tradíciókMeghívó! --- programajánló (Csak aktualitás esetén jelenik meg!)

Orosháza booked.net
+18°C
Tartalomhoz ugrás

Közgyűlés

Galéria

KÖZGYŰLÉS 2020.

Nagy nap virradt a Határőr Nyugdíjas Egyesület tagjaira 2020.02.15-én, amikor is az éves beszámoló közgyűlésre siettek.

A beszámoló mellett tisztújító közgyűlés is volt, mivel a vezetőség mandátuma lejárt.
08.45 órára megtelt a Napsugár Szálloda különterme, mint egy 129 fő regisztrálta magát a rendezvényre, ami a tagság közel 80%-a.

A rendezvényen részt vett Dr. Polyák Zsolt r. dandártábornok, Békés Megyei Rendőrfőkapitány, Berczi László r. ezredes, a Humánigazgatási Szolgálatvezetője.

Levezető elnök Ludvig József ny. hőr. alezredes Elnökhelyettes köszöntője és megnyitója után az Egyesület Elnöke számolt be az éves tevékenységről. Azt követően a pénzügyi-, közhasznúsági és a felügyelő bizottsági beszámolók következtek.

Főkapitány Úr hozzászólásában kiemelkedőnek ítélte meg országos szinten is az Egyesület és a főkapitányság közötti együttműködést.

Ennek nyomatékot adva tárgyjutalomban részesítette Hortobágyi Zoltán ny. r. ezredes, Zsarnai Imre ny. hőr. alezredes, Hudacsek Géza ny. hőr. ftzls. urakat. Továbbá 60. születésnapjuk alkalmából köszöntötte kettő fő tagunkat.

Elnök Úr könyvjutalomban részesített 4 főt.

A beszámolókat a tagság egyhangúan elfogadta. Ezt követően a levezető elnök átadta a szót a jelölő bizottság elnökének, aki ismertette a jelölés eredményét és rendben lefolytatta a szavazást.

Könnyű helyzetben volt a jelölő bizottság elnöke, mivel minden vezetőségi státuszra egy-egy jelölt volt.

A szavazás eredményeként egyhangúan, újjá választották a régi vezetőséget, így a következő 4 évben is Hortobágyi Zoltán irányítja az Egyesület munkáját.

A szavazást követően a 2020. évi munka-, pénzügyi-, és közhasznúsági terv megvitatására és elfogadására került sor.

A közgyűlés befejezése után a szálloda éttermében egy finom ebéd elfogyasztására került sor.

Orosháza, 2020. február 21.

Rácz Mihály ny. r. alezredes
Vezetőségi tag
A közgyűlésről készült képes beszámoló:
Készítette:
Minden jog fenntartva!

Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesülete
5900 Orosháza, Gyopárosi u. 1.
Telefon:  68/510-220/82-25
Email.: hor.nyugd.egy.ohaza@citromail.hu     
Elindultunk:
Weboldalunk 10 éves!

Vissza a tartalomhoz