Nyugdíjasok Weboldala


A tartalomhoz

Koszorúzás

Galéria

Hősök Napi megemlékezés


A Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesülete 2019. 05. 26-án tartotta meg a Hősök Napja megemlékezését, a volt Határőr laktanyában. A Himnusz elhangzása után az ünnepi beszédet Surányi András tagtársunk tartotta meg. Beszédében megemlékezett azokról a hősökről, akik életüket feláldozva megteremtették nekünk ezt a jelent, amiben élünk és ma is itt lehetünk.
A megemlékezés után az Egyesület Vezetősége koszorút helyezett el a nyugdíjas társunk által készített kopjafánál, valamint a jelenlévő mintegy 40 fő egy szál virággal tisztelgett a hősök előtt.
A Szózat elhangzása után az ünnepség véget ért.
Ezt követően az Egyesület vezetősége koszorút helyezett el a Határőr Hősi Halott Nagy András hőr. ftörm. sírjánál Nagymágocson, valamint névrokona Nagy András hőr hadnagy sírjánál Nagyszénáson. A sírok gondozását az Egyesület végzi több éve.

Orosháza, 2019. május 30.

Hősök Napja Kardoskúton


A Kardoskúti Önkormányzat és a Művelődési Ház közösen 2019.06.02-án tartotta meg a Hősök Napi megemlékezését, melyre meghívta a Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesületének férfi kórusát.
Az Istentisztelet, majd a község alpolgármesterének megemlékezését követően az énekkar 10 tagja katona és határőr dalokat adott elő nagy sikerrel.
A megemlékezés a Világháborús Emlékművek megkoszorúzásával ért végett.

Orosháza, 2019. június 4.Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe