Nyugdíjasok Weboldala


A tartalomhoz

Magyarkanizsa

Galéria

Egy nap a Vajdaságban


A vajdasági Magyarkanizsán a helyi nyugdíjas rendőr egyesület szervezésében 2019. 07. 25-én került sor a "Szerb Rendőrség Napi" rendezvényre, melyre 9 másik Vajdasági Nyugdíjas Egyesület mellett meghívót kapott a Csongrád Megyei Nyugdíjas Egyesület és a Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesülete.

A rendezvényen, amelyre egy Tisza parti étteremben került sor, közel 250 fő vett részt köztük a Határőr Egyesület 12 fővel képviseltette magát.

A Csongrád megyei nyugdíjasokkal együtt érkezett a rendezvényre Dr. Havasi Zoltán ny. r. dandártábornok a Magyar Veterán Rendőrök Szövetségének Elnöke is.

Radován Krjasits a Magyarkanizsai Egyesület Elnöke ünnepi köszöntőjében az együttműködés fontosságára és a jó kapcsolatok ápolására is kitért.

Dr. Havasi Zoltán ny. r. dandártábornok köszöntőjében üdvözölte a jelenlévő egyesületek képviselőit és szintén a jó együttműködés fontosságára hívta fel a figyelmet.

Ezt követően különböző ügyességi versenyeken mérték össze képességeiket az Egyesületek csapatai. Akik nem versenyeztek Ők egy Tiszai hajótúrán vehettek részt.

Közben két zenekar is szórakoztatta a jelenlévőket, az egyik a Magyarkanizsai Tamburás zenekar, a másik a helyi Tűzoltók fúvósai.

A versenyek befejeztével az értékelés következett ahol a Határőr Egyesület női versenyzői korongdobásban a 3. helyezést érték el és hozták el az érte járó kupát.

Ezt követte egy finom ebéd elfogyasztása, majd tovább folytatódott és a késő délutáni órákig tartott a zene, a tánc, a baráti beszélgetés.


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe