Nyugdíjasok Weboldala


A tartalomhoz

MiRádiónk

Közösségi

Hallgasd online a MiRádiónkat, mely egy 2013. augusztus 29-én indult internetes rádió. A rádió munkatársai között vannak 20 éves FM rádiós múlttal rendelkező és szárnyaikat most bontogató ifjú kollégák is. A műsorokat hét állandó műsorvezető készíti. Minden nap 21 órától tematikus zenei műsorok hallhatók, melyekben rádiósok (Adamik Tibor, Molnár Anikó, Andrékó Géza, Tóth Gábor, Patai Bori), illetve zenészek (Borsodi László, Hevesi Imre) szerkesztik a műsorokat.

Zenei arculatukat a hangszeres zene jellemzi, melynek köszönhetően a rock, pop, blues, country, funky, jazz stílusból is hallhatnak remek dalokat a rádiózók. Ennek köszönhetően nem is egy adott korosztályt próbálnak megcélozni, inkább azoknak rádióznak, akik a hangszeres zenét kedvelik műfajtól függetlenül.

Szombatonként egy háromórás magazinműsor (PillangÓra) hallható a MiRádiónkban, amely több témát is feldolgoz, egyfajta kalandozás Európában és az Óperenciás tengeren túl.

Van műsoruk a környezetvédelem (Zöldóra), illetve gasztronómia (Gasztronauta) témájában is. Óránként friss hírekkel, naponta kétszer sporthírekkel várják a hallgatókat, így akik őket hallgatják, nem maradnak le a naprakész információkról sem.

Ezen kívül rádióban hallható a több mint 800 adást megélt, közkedvelt "Levettük a polcról" című zenei műsor, melynek két házigazdája, Andrékó Géza és Adamik Tibor a 70-90-es évek ismert dj-i, akik a 2000-es években együtt rádiózhattak Komjáthy Györggyel és Cseke Lászlóval.
Korábbi műsoraik pedig a hangraktárukban visszahallgathatók.

MiRádiónk szlogenje: Jobban muzsikál!

Elérhetőségek:

Cím: 5600 Békéscsaba, Alsó-Körös sor 2. I. emelet 4.
SMS-szám: +36-70/252-5333
Telefon: +36-66/444-510
Mobil: +36-20/957-9494

Weboldal: http://www.miradionk.hu
Facebook: https://www.facebook.com/miradionk
Hangtár: http://www.miradionk.hu/site/category/hangraktar/
E-mail: miradionk@miradionk.hu

A fenti képen a vörös nyíllal jelölt helyen található a rádióalkalmazás ezüstös kivitelű vezérlőegysége.
Minden kezelési műveletet az egér nyíllal lehet vezérelni.
Az alkalmazás bal oldalán lévő korongon balról jobbra haladva:
- a kis háromszög a rádióadás elindítására, a mellette jobbról lévő
- kis négyzet az adás megszakítására való.
A korong melletti növekvő függőleges vonalak a hangerő kézi beállítását teszik lehetővé.
A weboldal megnyitásával egyidejűleg, automatikusan indul a rádióadás, a műsorrend szerinti aktuális műsorral, 40%-os hangerővel.
A szövegmezőben az online rádióadó neve szerepel.

A rádióadás csak interneten érhető el! Hagyományos rádió berendezéseken nem fogható! Viszont az oldalon bármikor hallgatható.

Kellemes kikapcsolódást kívánunk!


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe