HATÁRŐR NYUGDÍJASOK OROSHÁZI EGYESÜLETE

A tartalomból:  Honlap --- köszöntő, kezdőlapRólunk --- az Egyesület történeteKapcsolat --- üzenetküldési lehetőség a VezetőségnekAlapszabály --- az Egyesület AlapszabályaHatározatok --- vezetőségi, kibővített vezetőségi, közgyűlésiBeszámolók --- közhasznúsági, pénzügyi, adó 1%Galéria --- képes beszámolók az Egyesület éves tevékenységérőlKegyeleti --- Megemlékezés a tagtársaknak (Csak aktualitáskor jelenik meg!)Emlékek --- határőr emlékek, hagyományok, tradíciókMeghívó! --- programajánló (Csak aktualitás esetén jelenik meg!)

Orosháza booked.net
+18°C
Tartalomhoz ugrás

Október 3.

Galéria
Idősek Napja és Kolbászolimpia Békéscsabán
2020. október 03.

A Békés Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége immár hagyományként ez évben is megrendezte 4. alkalommal az Idősek Napi ünnepséggel egybekötött Kolbászolimpiát, amely a Csaba Park szabadidő központban került megrendezésre.

A rendezvényen mintegy 370 fő vett részt, melyből 18 kolbászgyúró csapat mérte össze tudását.

09.30 órai kezdettel kezdték meg a gyúrást, miután a szervezők kiosztották az alapanyagot és 11.30 órakor kellett leadni a mintát a zsűrinek.

Ezt követően 12.00 órakor került sor a megnyitóra. Szrenka Pálné a Nyugdíjas Szövetség Elnök asszonyának megnyitója után Herczeg Tamás a térség országgyűlési képviselője és Zalai Mihály a Megyei Közgyűlés Elnöke mondott ünnepi köszöntőt.

Az ünnepi beszédeket követően elismerések átadására is sor került, az Orosházi nyugdíjasok közül 3 fő részesült elismerésben.

Ezt követte a kultúrműsor, melynek keretében ének –és tánckarok léptek fel, és az állandó zenészünk Petneházi Géza szolgáltatta a mulatós zenét. Mindeközben zajlott az ebéd elfogyasztása.

A versenyző csapatok között ott voltak az Egyesületünk nyugdíjasai, a Megyei Rendőrségi Nyugdíjas Egyesület és a Békéscsabai FEK csapata is.

A zsűri megítélése alapján ez évben a II. helyezést a megyei Rendőrségi csapat, míg a III. helyezést a Határőr Egyesület 1 csapata, a 2 csapata Külön díjban részesült.

A rendezvény nagyon jól sikerült, megfelelően előkészített megszervezett volt.
Egy rendkívül jó hangulatú vidám napot töltöttünk el.

Orosháza, 2020. október 3.

Hortobágyi Zoltán ny. r. ezredes elnök
Készítette:
Minden jog fenntartva!

Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesülete
5900 Orosháza, Gyopárosi u. 1.
Telefon:  68/510-220/82-25
Email.: hor.nyugd.egy.ohaza@citromail.hu     
Elindultunk:
Weboldalunk 10 éves!

Vissza a tartalomhoz