HATÁRŐR NYUGDÍJASOK OROSHÁZI EGYESÜLETE

A tartalomból:  Honlap --- köszöntő, kezdőlapRólunk --- az Egyesület történeteKapcsolat --- üzenetküldési lehetőség a VezetőségnekAlapszabály --- az Egyesület AlapszabályaHatározatok --- vezetőségi, kibővített vezetőségi, közgyűlésiBeszámolók --- közhasznúsági, pénzügyi, adó 1%Galéria --- képes beszámolók az Egyesület éves tevékenységérőlKegyeleti --- Megemlékezés a tagtársaknak (Csak aktualitáskor jelenik meg!)Emlékek --- határőr emlékek, hagyományok, tradíciókMeghívó! --- programajánló (Csak aktualitás esetén jelenik meg!)

Orosháza booked.net
+18°C
Tartalomhoz ugrás

Sportnap

Galéria
Egészségügyi és Sportnap

A rendkívüli jó napos időben az egyesület tagjai és néhány vállalkozó kedvű horgász vett részt a rendezvényen a Gyopárosi Pihenőház melletti tónál.
Bevezetőben egészségügyi tornával lepte meg Zsurkáné Évike a résztvevőket, majd 3 fős csapatok alakultak, akik több különböző verseny és ügyességi számban mérték össze tudásukat.

A versenyszámok között szerepelt légpuska-, pisztoly lövészet, kézigránát célba dobás, halacskázás, valamint lengőteke, darts és kapura rúgás.

Közben a horgászok a maguk választotta helyeken különböző beetetési praktikákkal próbálkozva és szépen gyűjtötték be a halakat, melyet Pelle Zsolt a Körös Vidéki Horgász Egyesületek Szövetsége - Kinizsi Horgász Egyesület vezető tisztségviselője, volt határőr kollégánk azonnal lemért és feljegyzett.

Dr. Faludi János és felesége, valamint Verasztó István és felesége gondoskodtak a gasztronómiai élményünkről is, ugyanis egy hatalmas bográcsban főzték a finom tartalmas marha gulyást.

Pontban, délben a horgászbíró berekesztette a versenyeket és Ludvig Józseffel közösen kiértékelték a teljesítményeket, melyet az eredményhirdetés és a díjak átadásával ért végett.

A helyezettek tárgyjutalomban és éremben részesültek, nevük később kerül kiírásra.

Orosháza 2020. július 10.

Köszöntőt és megnyitót mond
Hortobágyi Zoltán nyá.r.ezds. az
Egyesület elnöke.
Készítette:
Minden jog fenntartva!

Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesülete
5900 Orosháza, Gyopárosi u. 1.
Telefon:  68/510-220/82-25
Email.: hor.nyugd.egy.ohaza@citromail.hu     
Elindultunk:
Weboldalunk 10 éves!

Vissza a tartalomhoz