HATÁRŐR NYUGDÍJASOK OROSHÁZI EGYESÜLETE

A tartalomból:  Honlap --- köszöntő, kezdőlapRólunk --- az Egyesület történeteKapcsolat --- üzenetküldési lehetőség a VezetőségnekAlapszabály --- az Egyesület AlapszabályaHatározatok --- vezetőségi, kibővített vezetőségi, közgyűlésiBeszámolók --- közhasznúsági, pénzügyi, adó 1%Galéria --- képes beszámolók az Egyesület éves tevékenységérőlKegyeleti --- Megemlékezés a tagtársaknak (Csak aktualitáskor jelenik meg!)Emlékek --- határőr emlékek, hagyományok, tradíciókMeghívó! --- programajánló (Csak aktualitás esetén jelenik meg!)

Orosháza booked.net
+18°C
Tartalomhoz ugrás

Szekeres Video

Galéria
Az alábbiakban Szekeres Pál tagtársunk videós összeállításai láthatók Orosháza városi, illetve egyesületi rendezvényekről, a maga által készített videós kisfilmekről. /Az egyes filmeket a hozzájuk tartozó képekre való kattintással lehet megnézni. A felugró ablakban a középen lévő nyílra kattintva nézhető meg annak tartalma. Kilépésre jobbra fent az X jel szolgál!/

A szerző így ír önmagáról népszerű közösségi oldalán:
"Több  éve foglalkozom filmek készítésével. A rendezvény videózás az évek során a szenvedélyemmé vált. Szakmai hozzáértésemmel törekszem a minden szempontból kifogástalan tartalmú és minőségű filmek elkészítésére.  Elsöroban a videózás számomra hobbi, de bármilyen eseményen szivesen  videózok ha felkértek. Célom a lehetöségeimhez mérten a lehetö legjobb  felvétel készítése."
SZEKERESVIDEO
Készítette:
Minden jog fenntartva!

Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesülete
5900 Orosháza, Gyopárosi u. 1.
Telefon:  68/510-220/82-25
Email.: hor.nyugd.egy.ohaza@citromail.hu     
Elindultunk:
Weboldalunk 11 éves!

Vissza a tartalomhoz